Engagera dig

”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något”

Ronald McDonald Hus i Lund ägs och drivs av en icke vinstdrivande stiftelse och har en styrelse bestående av representanter från sjukhuset, Hjärtebarnsfonden, McDonald’s och näringslivet.

Ronald McDonald Hus är till fullo byggt och finansierat av skänkta medel och bidrag. Merparten av bidragen är skänkta från svenska McDonald´s AB, franchaisetagare, medarbetare och inte minst restaurangernas gäster. Resterande medel är skänkta från andra företag, samarbetspartners, fonder och stiftelser samt privatpersoner.

 

Vårt skimrande päronträd
I entrén till Huset står ett päronträd med skimrande löv. På varje löv står namnet på de företag och privatpersoner som donerat mer än 10 000 kronor till huset. En gåva till Ronald McDonald Hus behöver inte alltid vara pengar. Alla varor och tjänster som kan vara till glädje för familjerna uppskattas lika mycket.

Verksamheten i Huset drivs tack vare människors omtanke och vilja att göra gott för någon annan. Alla kan på sitt eget sätt stötta, oavsett om det handlar om pengar, tid, produkter eller tjänster.

 

2016-klubben
I Husets andra entré finns det en vägg som är täckt med färgglada ballonger. För varje ballong som sätts upp väggen, med valfri text, får Huset ta emot 2016 kronor från givaren.  Alla insamlade pengar går oavkortat till vårt Hus och familjerna genom husmiddagar och frukostar.

Alla bidrag, stora som små, hjälper oss att fortsätta att hjälpa våra 650 familjer om året!

Bankgiro: 5149-4201
Swish: 123 137 1012

Bli månadsgivare till Ronald McDonald Barnfond

Bidra till att fler familjer med svårt sjuka barn får möjlighet att bo tillsammans i en hemlik miljö nära sjukhuset. Bli månadsgivare till Ronald McDonald Barnfond här.

 

Vill du stötta vår verksamhet på något sätt?
Välkommen att kontakta Jennie Norén, verksamhetschef, jennie.noren@rmdbarnfond.se