Våra gemensamma Husvänner

 För att driva ett Ronald McDonald Hus så behövs det många som vill vara med och bidra till verksamheten. I Sverige har vi tacksamt stöd från organisationer och företag på alla våra fem Hus och det innebär att vi kan ge familjerna som bor här en varmare och finare vistelse. I Husen är det det vardagliga som betyder mest – att kunna ta sig en kopp te eller kaffe, att kunna tvätta sina kläder och umgås som hemma. Det hade inte varit möjligt utan hjälp och det är oerhört betydelsefullt varje gång någon bidrar på något sätt.
TACK till alla er som är med och bidrar!

 Henrik Lundqvist Foundation har i flera år bidragit med medel till utbyggnader, renoveringar och projekt i alla våra Hus. Henrik själv är också ambassadör för Ronald McDonald Barnfond, vår insamlingsstiftelse:

”Det är en ära att få vara ambassadör för Ronald McDonald Barnfond. Ett av mina första minnen från välgörenhet är mina besök på Ronald McDonald Hus i Göteborg för nästan 20 år sedan. intrycken var kraftfulla och känslosamma. Att idag få vara med och hjälpa en sådan fantastisk organisation känns jättekul och inspirerande”

Creative Meetings har under många år supportat Husen både nationellt och lokalt. Varje år arrangerar de en årlig välgörenhetsgala för insamling till Ronald McDonald Barnfond, men engagerar sig också lokalt genom volontärarbete och genom att varje år skänka elektronik och teknik som Husen behöver.

NATIONELLA PARTNERS

Tack också till